اجاق های مایکروویو از لحظه شروعشان در خانه های دهه 1970 ، زندگی انسان ها را تغییر دادند. اجاق مایکروویو روند پخت و گرم کردن وعده های غذایی را سریع تر انجام می دهد ، باعث صرفه جویی در وقت و افزایش پتانسیل اوقات فراغت در کار می شود. مکانیک مایکروویو از همان ابتدا مرموز بود. به نظر می رسد یک جعبه فلزی جادویی است که به جای گرم کردن هوا و همه چیز در اطراف آن با هدایت از طریق شعله ، مواد غذایی را می چرخد و گرم می کند. کاربران مایکروویو نیز قوانین عجیب و غریب این فناوری را پذیرفتند: بدون فلز ، پلاستیک قابل ذوب و هم زدن تا به طور یکنواخت پخته شود. پس جادوی ماکروویو چیست؟
اجاق های مایکروفر (مایکروویو) با تزریق مایکروویو به مایکروویو ، نوعی انرژی ، غذاها را می پزند. این امواج الکترومغناطیسی برای چشم انسان قابل مشاهده نیستند و بین امواج رادیویی که طول موج آنها طولانی تر است و امواج مادون قرمز که کوتاه تر هستند قرار می گیرند. در داخل روده مایکروویو ، دستگاهی به نام مگنترون انرژی الکتریکی را از پریز برق به یک رشته گرم شده منتقل می کند و جریان الکترون ایجاد می کند که به نوبه خود مایکروویو را از طریق آنتن به محفظه پخت و پز منتقل می کند. مایکروویو در اتاق محفظه می شود و با قرار گرفتن در آب ، قندها و چربی ها غذا را از طریق گرمایش تابشی – مولکول های مهیج درون یک جسم می پزد. از آنجا که مایکروویوها می توانند قبل از از دست دادن شتاب تا حد زیادی به درون یک جسم بروند ، غذاهای خارجی ضخیم تر توسط مایکروویو گرم می شوند و پس از آن با انتقال هدایت گرما از خارج ، قسمت داخلی آن گرم می شود.
بنابراین قوانین رایج مایکروویو با این مکانیک ها چگونه منطقی است؟ انواع خاصی از پلاستیک ها مانند مایعات مایکروویو را جذب می کنند و باعث می شوند مواد غذایی پخته یا روی آنها پخته شود. فلز مایکروویو را منعکس می کند و بنابراین در حرکت امواج درون کوره ها اختلال ایجاد می کند. و هم زدن غذا ، حداقل آن چیزی که می تواند هم زده شود ، به پخش شدن گرما کمک می کند ، اطمینان حاصل شود که داخل آن و همچنین بیرون پخته شده است.
پیشنهاد می کنیم برای خرید مایکروفر حتما مقالات خوب اینترنت همچون این راهنمای خرید مایکروفر را مطالعه کنید.